Reviews

16 berichten, 2 pagina's 
20-06-2024
Geplaatst door: David en Annemarie Cozijnsen

Kleur en Styling advies

Wij hebben Heidi gevraagd om mee te denken bij de inrichting van ons uitgebouwde huis. We wilden ook eens wat andere kleuren.
Heidi heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken van onze supermooie keuken, een vloer, banken, behang en kleur op de muur etc. Waar wij het allemaal nog niet echt inzagen of het bij elkaar zou passen, behoudt zij het overzicht en valt aan het eind alles op zijn plek. We zijn nu zo blij met de inrichting van ons huis, het is helemaal anders geworden en alles past prima bij elkaar.
Dus zeker een aanrader om Heidi vragen om mee te denken!

11-01-2024
Geplaatst door: Francis Geleijns

Revieuw

Ik had advies gevraagd voor een muur waar de TV tegen staat.
Ze waren pas wit gemaakt, maar ik wilde een kleurtje.
Ik had online een afspraak gemaakt, heel handig als de afstand ver is.

Heidi zette alles op papier en stuurde het naar mijn mail.
Nou, het was het waard hoor, ik ben begonnen met alle muren te sauzen in een lichte zandkleur.
Ik had al een wand behang achter de eethoek, ook moest er nog een kastje komen.
Heidi gaf foto's door over eventueel een leuk klein kastje...en wat een verandering was het.
Het behang kwam veel mooier uit nu, en toen heb ik zelf besloten om die muur een zacht roze kleur te geven , wat prima past bij het zwarte kastje en het behang.
De kleur zacht roze stond ook op de mail van Heidi die ze me had gestuurd. Maar het is een iets andere roze geworden.

Het was het waard om online contact te hebben over hoe ik het sfeervoller kon maken in de woonkamer.
Ook heb ik nog tips gekregen over andere eetkamerstoelen, dat komt nog.
En ik heb een vloerkleed bij de bank gelegd, het ziet er zo gezellig uit nu.
Het resultaat is heel mooi geworden.

Ik zou Heidi aanraden, ook op grote afstand kan ze hulp bieden.
Je kan altijd nog beslissen wat je er mee gaat doen verder.

22-12-2023
Geplaatst door: Miranda

Woonkamer

Kleuradvies mogen ontvangen. Ons huis was na verbouwing toe aan wat moois. Nou en dat is t geworden. Heidi heeft mooie zachte rustige kleuren geadviseerd omdat wij een rustige uitstraling wilde en dat is gelukt. Zijn erg blij hoe t is geworden.

23-09-2023
Geplaatst door: Petra Alderden

Advies na verbouwing

Wij hebben Woonstyling Aelsmeer gevraagd om te helpen voor het geven van een kleuradvies en het maken van een indelingsplan voor onze verbouwde woning. Heidi luisterde goed naar onze wensen en heeft haar ideeën daarop aangepast. Heidi is creatief en heeft soms net een ander idee waar wij zelf niet opgekomen waren. Door haar hulp en inspiratie is onze woning nu precies geworden zoals we gehoopt hadden! Dank je wel!

07-05-2023
Geplaatst door: Dik en Rina

Styling van ons appartement

Bedankt Heidi en dochter Demi !! Wat hebben we een mooie woon- en werkkamer. Het hele plaatje klopt precies. De samenwerking was super. Vanaf het prachtige werkstuk van Demi was het voor ons helemaal duidelijk, dit moet het worden. Jullie voelden het samen goed aan, zowel in de afwerking als de mooie styling. Wij genieten weer elke dag. Toppers zijn jullie en zeer zeker aan te bevelen, we voelen ons opnieuw thuis in ons appartement !!

22-03-2023
Geplaatst door: Myrna Wahlen

Review

Na jaren van twijfel over hoe onze woonkamer meer kleur te geven. Zijn we via via bij Heidi terecht gekomen. Op een prettige en persoonlijke manier komt Heidi tot een mooi en passend plan, geheel naar onze smaak. We hebben zelf het plan ten uitvoering gebracht. We zijn heel blij met het resultaat. Dank Heidi!

26-11-2022
Geplaatst door: Diny

Restyling

Heidi heeft me zeer goed geadviseerd om tot een stijl te komen waarop ik veel heb kunnen baseren. De rustige en duidelijke stijl van adviseren spreekt mij erg aan, bovendien was t zeer gezellig.
De combinatie van rustige kleuren met wat gedurfder behang is een voltreffer.
Ik beveel Heidi van harte aan.

28-10-2022
Geplaatst door: Marjo van Leeuwen

opknappen van woonkamer

Het advies van Heidi was fijn en nuttig: kleur, indeling, vloerbedekking of OVC of laminaat?
Het geheel is zeer naar mijn zin en de samenwerking was ook fijn: Heidi geeft advies maar als klant heb je de vrijheid om daar wel of niet wat mee te doen.
Kortom: ik kan haar aanraden!

18-06-2022
Geplaatst door: M & W

Woonkamer

Met de hulp van Heidi zijn we tot een nieuwe, sfeervolle inrichting van onze woonkamer gekomen! Zonder haar tussenkomst hadden we nooit voor de kleuren en stijl gekozen waar we nu uiteindelijk zo ontzettend blij mee zijn!

04-05-2022
Geplaatst door: Elly en Nico

Slaapkamer 's/ Woonkamer

Heidi , heeft bij ons in huis , verschillende projecten begeleid. Na een fijn gesprek, voelt zij veilloos aan wat je als cliënt wenst.. .Zij , heeft een geweldig talent om precies te begrijpen wat de cliënt bedoeld. Na bepaalde aanwijzingen van Heidi te hebben ontvangen, (je moet gaan klussen 🤩)volgt zij nauwkeurig het te volgen traject en geeft zonodig nog aanwijzingen. Toen alles geschilderd/behangen /gestoffeerd was , ben ik samen met Heidi gaan winkelen. (Dit , was geweldig leuk👍) Om het betreffende traject af te stylen. Met als resultaat blij en tevredenheid bij ons als cliënten/klant. Nico en Elly van Kampen